За резервация за друга дата и брой туристи, различен от двама, изберете в търсачката по-долу.

Не сте избрали брой пътуващи и период на настаняване

Условия и основни характеристики на туристическия пакет

Условия и основни характеристики на туристическия пакет

Разположение

Хотелски комплекс Sun Beach е разположен директно на плажа Ялисос, само на 10 минути път с кола от град Родос и летището на острова. Той може да се похвали с отлични съоръжения за отдих и развлечения както за деца, така и за възрастни. 

В стаите

Модерните стаи имат централно контролирана система за климатизация и отопление (работеща денонощно от юни до септември), телевизор, мебелиран самостоятелен балкон или тераса с изглед към сушата, градината или морето. Сред допълнителните удобства са кът с бюро за писане, малък хладилник, сешоар и шумоизолирани прозорци. Срещу заплащане се предлага сейф.

На територията на хотела

Sun Beach се състои от 2 обновени сгради, едната от които се намира на първа плажна линия, а другата - само на 30 метра. Комплексът е заобиколен от градини с площ от 35,000 квадратни метра, които се простират чак до морето. Гостите могат да плуват в един от двата големи сладководни басейна, около които има безплатни шезлонги и чадъри. През летните месеци хотелът предлага богата програма за деца, включително мини клуб с осигурен надзор, кино, 2 приключенски площадки за игри и 3 басейна. За по активните гости има множество спортни съоръжения, сред които фитнес център, 2 тенис корта, игрище за мини футбол (с по 5-ма играчи в отбор) и площадка за плажен волейбол и плажен футбол. На място има безплатен частен паркинг.

Хранене

RO - само настаняване
BB - закуска
HB - закуска и вечеря
Аll inclusive

Сред заведенията за хранене в комплекс Sun Beach са 3 ресторанта с международна и средиземноморска кухня и 5 бара, в които през целия ден се сервират различни напитки. Сертифицираната гръцка закуска включва няколко вида местни деликатеси. Освен това Sun Beach организира ежеседмични гръцки и барбекю вечери.

Оценки и коментари